Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ett besök till blev det – vill du adoptera

Adoptera en hund

Vi åkte upp i bergen för att besöka sheltret som vi tidigare skänkt en massa saker till, självklart hade vi med oss mer mat.

Av dom 20 hundarna som fanns på sheltret nu skulle jag lätt kunna ta fem av dom om det hade varit möjligt. Men nu hjälper jag istället dom att hitta adoptivfamiljer. Jag tror att både en pudel och en chihuahua kan få nya hem.

Vill du hjälpa en vovve som behöver? Maila mig och berätta vad du söker så ska jag göra allt för att hitta rätt hund till dig. emma@emmathorsell.se

När du adopterar en hund ifrån Familia Canina är hundarna alltid vaccinerade, innehar pass, genomgångna av veterinär så det inte finns några skador eller sjukdomar. Är det en hane är den också alltid kastrerad.

Sheltret tar endast 180 euro för allt detta (vilket egentligen är en förlust för dom. Då både veterinär, mat och husrum koster mer än det. (självklart får man betala mer om man vill)

Sen kostar ju flyget hem och det varierar mellan ca 900-2000 kr beroende på flygbolag och storlek på hunden. Men jag hjälper till att få det att funka.

Här är bilder på pudeln och chihuahuan

Lämna ett svar

Till startsidan