Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Få tillbaka pengar

Emma
Shopping på Campadre

Jag har en sida som jag shoppar ganska mycket ifrån och det är både till mig, sambon och hemmet. Detta lyckades jag klicka hem till lägenheten i stan. Jag håller sakta men säkert på att byta ut allt därhemma så det blir nytt och fräscht. Hittade btw en bokhylla när vi var inne i Valbo i mellandagarna, jag ska mäta och se om den passar in hemma för då ska den införskaffas och skåpen och en jätteväxt åker då ut.

Men nya grillbestick och sängkläder blev det från Campadre. Jag har tröttnat på grillbestick med trähandtag så nu var det dags för grillbestick utan trä.

Visste ni att förutom att dom har grymma priser på sina produkter på Campadre så får du även 4% tillbaka om du är med i Refunder. Jag har fått tillbaka hur mycket som helst att vara med där, jag handlar dessutom mina resor via Expedia och då får man också tillbaka pengar. Tror Refunder har en 200 webbutiker kopplade till sig, kan vara värt att kolla upp om dom butikerna du brukar handla ifrån finns med.

till hemmet

Lämna ett svar

Till startsidan