Första gången….

Emma
Första tillfället jag träffade dom

Jag satt och kollade igenom lite bilder och hittade 2 stycken bilder som jag knäppt (med nån gammal mobil) där jag träffade människor för första gången. Det ena var när jag träffade Maria & Caroline som skrev bloggen Caramia ihop (nu är det bara Maria som skriver den). Jag träffade dom på ett event som Finest anordnade och efter eventet gick vi vidare till Sturehof för lite mat och vin.

Maria och jag bor nästan grannar och ses titt som tätt även om det egentligen är lite för sällan med tanke på att det tar 5 minuter hem till henne.

Caroline & Maria

sturehof

Det andra kortet är på min älskade Peter. Vi hade varit på en brunch med massa olika gemensamma vänner på Mr French och gick sen vidare till Patricia för att äta middag. japp så kan det vara vissa dagar från en restaurang till en annan.

Peter är absolut en av mina närmaste och bästa vänner. Han vill jag aldrig vara utan och med våra planer så kommer jag kanske önska mig lite “fritid” ifrån honom, hahaha.

Här är vår först dag och kväll tillsammans 27 juli för 2,5 år sen

IMG_8323

1 comment / Add your comment below

  1. Det var vårt första bloggevent och Alex presenterade oss och sa; ta hand om de här tjejerna, Emma. Och det gjorde du <3 Kul kväll och flera roliga tillfällen har det blivit efter det. /Maria <3

Lämna ett svar