Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Från Onepiece till klackar på nolltid

Slappade i soffan i en Onepiece

I fredags låg jag i soffan och slappade iförd min eminenta och ursnygga Onepiece. Slöskrollade på facebook och så att en vän lagt ut att hon hade biljetter till kvällens föreställning av Saturday Night Fever på China teatern. Biljetter hon inte kunde nyttja och föreställningen började om 50 min.

Tänkte först fortsätta skrolla men ett infall fick mig att svara även om klockan skulle ringa orimligt tidigt dagen därpå. Då skulle jag nämligen till Kungsör för att tävla freestyle både i lag och individuellt med båda hundarna.

Tur med spontana vänner

Men helt plötsligt satt jag med ett par biljetter i mobilen och fick i panik leta sällskap. Tur att jag har spontana vänner och Bea nappade såklart på erbjudandet.

Så mindre en en timma senare satt vi i klackar på China teatern med ett glas champagne i handen och skulle titta på den fantastiska showen som det var.

Vilken otroligt härligt spontan kväll det blev. Tusen tack till Tina som skickade biljetterna vidare till mig när hon fått förhinder.

Lämna ett svar

Till startsidan