Gråtit och mår illa av det

Det blev inget besök på Luxury Fingers & Toes.

Anledningen till uteblivit besök är att vi i ilfart fick bila upp till landet då grannen ringde och sa att vi haft inbrott.

Visst hade vi det, dom jävla äckliga asen har brutet sig in i vårt hem. Vårt fina mysiga hem känns helt plötsligt inte alls lika underbart längre, undrar hur mycket jag måste skura och tvätta innan jag känner mig ok med det.

Första gången jag hade inbrott var i min första egna lägenhet och där kunde jag inte bo kvar. Men den tillfredställelsen tänker jag inte ge dom den här gången, utan nu installeras det alla larm och kameror som går istället.

Det hade rivits runt i precis hela huset och letats på ställen jag själv inte ens skulle komma på att gömma nåt.

Jag hatar människor som inte kan skilja på mitt och ditt. Jag fattar inte men är det verkligen så svårt att fatta “mitt är mitt och ditt är ditt” eller begär jag för mycket av människor?

Känner inte för att lägga upp några bilder utan tar bara en som jag tog utifrån på delar av det uppbrutna fönstret

 IMG_8226

Lämna ett svar