Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Har jag nåt jobb nuförtiden?

Jobbar jag?

Både ja och nej. Mitt vanliga jobb där jag jobbar med företagshälsa existerar knappt utan 1-2 timmar i veckan gör jag det just nu. Det beror ju såklart på att ingen är på kontoren och man får helt enkelt inte samlas i grupp. Så jag har några digitala klasser i veckan, that’s it!

Vi har just tagit fram ett nytt digitalt förslag till ett företag och hoppas på att det ska funka under början av 2021.

Ni får helt enkelt stå ut med det

Som tur är så har jag bloggen som jag kan dra in några sek på genom att göra sponsrade inlägg. Så ni får helt enkelt stå ut med att jag trycker in några sådana numera. Sen har jag ju börjat ha lite hundkurser. Inte som hundtränare eftersom jag inte är utbildad med jag gör kurserna tillsammans med en hundtränare.

Vi gör filmstjärnekurser för hundar. Jag och Molly har ju spelat in så pass mycket vi det här laget att vi har bra koll på hur det går till, hur man får jobb och vad som krävs av hunden och föraren. Sen har vi hundtränaren som hjälper till hur du lär din hund just dessa saker.

Jag har ju haft kurser på Heart of Gold med Sofia Angleby och vi kommer ha flera kurser. I januari kommer jag även ha kurser på Hundudden och Lotte Bauer. Detta är ju helt nytt för mig men det är oerhört kul och jag är ju van att stå framför folk så det är inga problem.

Teori, tricks, manus och träning på det som behövs för inspelning

Lämna ett svar

Till startsidan