Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Hur har vi det i solen?

Känns fantastiska att vara här

Jag har saknat solen och värmen något otroligt mycket men nu sitter jag här i solen med kortärmat. Morgonpromenader på stranden, härliga restaurangbesök och massa fix med boendet.

På måndag kommer en växtexpert hit och ska hjälpa oss att se till att takterrassen blir så grym som det går. Vi var förbi butiken som hon jobbar i idag och jag har redan hittat några favoriter. Delas ett magiskt stort olivträd som säkert är över 100 år gammalt. Det var så fint och hade så mycket karaktär och jag tror trädet skulle älska att hänga på vår terrass.

Utekök med olivträd och citronträd

Jag tror det skulle passa perfekt i den delen vi ska bygga utekök tillsammans med lite citronträd. I loungedelen är det mer palmer och även blommor i lila som jag tänker mig. Matsalen tänkte jag att hon skulle komma med idéer.

Jag ska såklart ta före och efter bilder. Tror dock att det kommer ta ett tag att få detta klart. Saker måste lyftas upp och ner med en kran. Plus att köket kommer att ta sin tid att bygga.

Men det är så spännande att forma vårt boende härnere.

Lämna ett svar

Till startsidan