Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Hur många olika slipsknutar finns det?

Kan du knyta en slips?

Visste du dessutom att det finna flera olika sätt att knyta den på? Jag har nog inte knutit en slips sen jag hade ett jobb där jag var tvungen att ha slips och det var inte igår. Jag har heller aldrig knutit en slips åt min sambo. Detta för att han såklart är otroligt mycket bättre på att göra det än vad jag är. Men efter att jag hittade slipsshop.se och deras “knyta slips skola” ska jag nog testa nästa gång det är dags för honom att använda en. I mitt huvud ser det sådär romantiskt ut som det gör i film, men vi får väl se.

Olika färger, modeller, mönster och med tryck

Förutom att du kan lära dig att knyta en slips på flera olika sätt på deras sida, finns det massvis med slipsar i olika färger, mönster och modeller. Du kan du även beställa slipsar med tryck på. Det är perfekt nu när vi hoppas på att mässor och företagsevent snart får komma igång igen.

Mönstrade, smala, linne eller stick ut lite extra med en guldslips. Det finns även modeller så som stickade, ull, dam, barn och extra långa.

Kanske en rosa slips från E.L. Cravatte

 

På sidan finner du även länkar till manschettknappar, flugor, hängslen och boxershorts. Hur snyggt kan det inte vara med just hängslen? Det finns en hel uppsjö av olika modeller och material. Hängslen herr, dam och barn. Ja du kan verkligen hitta allt på den sidan. Ska jag vara ärlig visste jag inte att det fanns så mycket olika hängslen.

Eftersom jag som vanligt befinner mig i Marbella så fastnade jag lite extra för ett par lite sommriga som kändes lite mer “Marbelliga”

 

Jag tycker i och för sig att helt enfärgade hängslen är minst lika snygga. Så nu slår vi ett extra slag för hängslen 2021, in och kolla du kanske hittar den perfekta presenten till dig själv eller någon du gillar.

Lämna ett svar

Till startsidan