Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Inget annat alternativet

Emma
Om jag ska åka tåg

Om jag ska förflytta mig utan bil och MTR går dit jag ska så är det ett självklart val för mig. Jag har åkt med dom tidigare och det går faktiskt inte att jämföra med *host SJ.

Bara en sån enkel sak att dom är i tid och att alla har förstaklasstolar oavsett vart man sitter räcker egentligen för mig för att välja MTR. Men sen är det ju faktiskt min gamla kollega Pontus Frithiof som står för menyn och laga mat kan han ju det vet alla som ätit hans mat. Du har gratis WIFi ombord och en riktig bonus är att dom tar mitt (ja eller ditt) kaffedrickande på allvar och min favorit Nespresso är det som serveras ombord ja om du inte hellre vill ha ett glas vi. Jag kanske kör en kombination.

Väljer du 1:a klass blir du dessutom serverad vid din sittplats, varför valde jag inte det för? jag kanske var lite snabb i min bokning…. ja, ja nästa gång. Har jag tur så stöter jag även på en gammal vän och bloggkompis Jimmy “ADHD pappan” som jag vet jobbar just på MTR.

Vad är det vi ska göra då? Det tänkte jag ta i ett annat inlägg…….

Nu ska jag på en annan spännande sak, hörs snart!

mtr

mtr

3 comments / Add your comment below

 1. Vilket fint inlägg Emma!
  Skulle ju vara super trevligt om du åkte med mig!! Tyvärr är jag ledig just den svängen ner.
  Vi måste styra upp en sväng framöver:)
  Kram kram! / Jimmy adhdpappan

 2. Vilket fint inlägg Emma!
  Skulle ju vara super trevligt om du åkte med mig!! Tyvärr är jag ledig just den svängen ner.
  Vi måste styra upp en sväng framöver:)
  Kram kram! / Jimmy adhdpappan

Lämna ett svar

Till startsidan