Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Inget blir som det var tänkt

Inte som planerat

Det finns väl ingen som missat Corona…. Nop, antog det och allt har verkligen vänts upp och ner på grund av detta. Jag har knappt nåt jobb att gå till då allt ställs in. Jag kan även packa upp min väska för helgens bravader, inget jag behöver längre då allt är inställt.

En bal på slottet

Ja ja vad är en bal på slottet? Ja det var faktiskt en fest på slottet jag skulle på idag som är inställd. Det var även tävlingar lördag, söndag och tisdag i Göteborg som jag skulle på och då bo hos en vän. Men som det ser ut nu är det bara tävlingen imorgon som fortfarande är aktuell (än så länge). Så då väljer jag att åka på den över dagen bara.

Så slottet, vännen Anna och dom andra tävlingarna i Göteborg får helt enkelt bli någon annan gång. Men jag får däremot träffa min dotter som är hemma och hälsar på denna helg, det är alltid nåt bra.

Det blir helt enkelt en soffhelg

Lämna ett svar

Till startsidan