Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jag är så stolt över min lilla hårboll

Tack till alla som hör av sig

Jag kanske är världens stoltaste matte just nu. Asså hur bra är inte Molly i julkalendern? Jag är så impad. Visst att jag fattade att vi spelade in mycket tidigare i år. Men jag har nästan glömt vissa saker.

Japp, jag tänker skryta

Men jag tänker faktiskt skryta som bara den i detta inlägg om min hund. Jag fattar inte att du har blivit så jäklans grym som du är. Inte bara på att skådespela utan inom alla hundsporter vi tränar och tävlar tillsammans. Hur enkel du är att flyga med, gå på restaurang, social bland människor, ha med överallt och du bara köper allt jag drar med dig på.

Tusen tack till alla som hör av sig

Sen vill jag tacka alla som hör av sig till mig både vänner och okända som berömmer Molly. Ni kan inte förstå hur det värmer i mitt hjärta. Vi har tränat så mycket och lagt sån tid på detta så att få denna enorma uppskattning är ovärderlig. TUSEN TACK!

Jag älskar dig till månen och tillbaka tusen gånger om!

Lämna ett svar

Till startsidan