Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jag är van att vara uppkopplad

Att inte kunna vara uppkopplad

Vi har nu landat på svensk snöig mark och jag har hämtat min lilla dunboll. Jag passade på att äta lunch med min dotter, mamma och Reidar när jag hämtade upp henne. Tusen tack mamma och Reidar för hjälpen med Molly när vi var borta.

Jag kommer uppdatera med lite fler inlägg från resan eftersom att Wifi uppkoppling där borta var allt annat än pålitligt och snabbt. Jag är ju van att vara uppkopplad 24/7, men jag måste ändå såga att det var ganska befriande att inte kunna vara det.

Men nu väntar ouppackade resväskor, tvätt och städning här hemma. men först en långpromenad med dunbollen.

Togheter forever

Igår var det 2 år sedan hon flyttade hem till oss

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan