Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jag fyller år sååååå länge

Vilken lyx

Jag har verkligen fyllt år så länge detta år. Började ju med att fira min födelsedag med Bubbel & Tapas i Spanien. Sen blev jag ju som jag skrev om tidigare firad av Marie och nu även av Linda.

Linda tillsammans med några få till tillhör en av mina äldsta vänner i Stockholm. Vi träffades typ 03-04, omg vad tiden går. Ja ja, hon har iallafall blivit en av mina bästa vänner. Jag har dessutom fått äran att bli gudmor till hennes yngsta dotter Isabelle.

Vi sågs häromdagen för att äta middag på ett tapasställe. Tror vi hängde i 8 timmar och ändå hann vi inte snacka klart. Det är som vanligt när vi ses, tror vi får boka in en hel helg för att eventuellt hinna prata klart.

Linda överraskade mig även med en present. Jag menar hur fina, det är helt klart dom smyckena som hänger på mig just nu. Speciellt eftersom det är så otroligt mycket hund just nu. Inspelningar, tävlingar, träningar och i helgen är det dags för mig att tävla SM på Gotland.

Lämna ett svar

Till startsidan