Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jag har en dröm om att öppna restaurang

Sponsrat inlägg
AZ Design

Tänk att få göra det

Jag har länge drömt om att få öppna en egen restaurang. Jag har jobbat inom flera olika områden på restaurang och har ett stort intresse för mat och dryck. Jag läste restaurang på gymnasiet och har även pluggat efter det ex har jag läst flera olika vinkurser. Jag har ju även drivit egen eventbyrå i massvis med år.

En sida med allt för restaurang

Jag har iallafall hittat en fantastisk sida som heter AZ design och dom har allt för att inreda en restaurang. Du hittar vad som behövs i en matsal så som stolar, bord, pallar, soffor, barstolar, klädhängare, textilier och bord.

Du hittar även porslin, bestick, glas, dukning, bartillbehör och allt som behövs för att inreda ett restaurangkök. Givetvis kan du även inreda uteserveringen med möbler och andra saker som behövs för att få den perfekta utekänslan.

Sen är det såklart inte bara möbler och inredning utan det är dessutom snygga saker. Skulle jag få möjligheten att öppna en restaurang vid något tillfälle så skulle den ha stort fokus på grym mat och dryck med det skulle såklart vara lila mycket fokus på inredning och bekvämlighet.

Jag vet exakt vilka jag vill jobba med

Personal har jag vetat i åratal vilka som jag skulle vilja jobba med och vi skulle bli ett grymt team. Servisen skulle vara utöver det vanliga och alla skulle känna sig som stammisar.

När det gäller bekvämlighet så är såklart möbler i fokus. Stolar ska vara sköna och loungedelen ska vara mysig. Baren ska också ha bekväm inredning. Alltför ofta är det snyggt men kanske inte så bekvämt tycker jag. Jag vill ha en röd tråd i inredningen utan att det blir tråkig utan det ska finnas ett liv och hjärta i restaurangen.

Har du någon dröm som du skulle vilja uppfylla?

Lämna ett svar

Till startsidan