Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jag måste bli snabbare på att springa

Jag bara måste bli snabbare

Jag har ett dilemma när det gäller min elitsatsning på agility och det är att jag är lite för långsam. Jag opererade min rygg 2004 och då var det en akut operation då jag faktiskt inte ens kunde gå. Jag har haft extremt ont i ryggen ända sedan min graviditet. men det är aldrig någon som tagit det på allvar.

Så 2004 fick jag åka akut till sjukhuset då jag inte kunde gå. Jag hade parkerat bilen utanför ett företag som jag skulle ha en spinningklass på, men kom inte ut ur bilen. Min rygg var helt paj.

Jag opererades bara några dagar senare och vart kvar på sjukhuset i en vecka tills min rygg och nerver ville synka med benen så jag kunde gå.

Jag som alltid varit “tuff” när det gäller jobb var tillbaka med kryckor och haltandes knappt två veckor efter min ryggoperation. Tror att jag kanske är den enda instruktören och PTn som vid två tillfällen jobbat hoppandes på kryckor (en gång senare vid ett brutet ben).

Fortfarande idag 18 år efter operationen har jag ont varje dag. Jag vet även att om jag springer, rider, dyker med tunga tuber, åker båt fort, gokart eller liknade saker kommer jag har extra ont i 2-4 dagar. Så det innebär ju att min löpträning blir ganska begränsad och jag har svårt att bli snabbare. Men nu har jag bestämt mig för att testa CBD olja.

Jag har hört så mycket om oljan och nu är det dags att klicka hem en flaska. Jag har inte en aning om vad jag kan förvänta mig med med allt jag läst så har jag goda förhoppningar om att den ska lindra mitt ryggont. Den finns även i en kräm som jag kanske ska prova. Men med den hoppas jag på att kunna börja springa mer så jag kan hänga på min ubersnabba hund lättare.

Har du hört talas om CBD olja?

CBD står för cannabidiol och är ett ämne som växer helt naturligt ute i naturen och kommer från hampa-plantan. Givetvis är det inget du blir hög på utan dom ämnena finns inte i oljan. Oljan räknas såklart inte som en drog utan klassas som kosttillskott i Sverige. Medans i vissa länder klassas den som medicin.

Cannabidiol har visat sig ha oerhört positiva effekter på människor som lider utav kroniska smärtor och mentala påfrestningar som ångest och depression. Den hjälper även mot sömnproblem, bipolaritet och stress.

 

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan