Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jag = perfekt!

Ett viktigt samtal

Jag anser att allt man kan ta ifrån mig utan att jag själv stryker med får man ta om det handlar om att en annan människa ska få överleva eller bli frisk. När jag dör är det bara att ta det som går.

Jag var det perfekta matchen

I förra veckan blev jag uppringd om att dom fått en match mellan mig och en patient som inte kan ta emot vilka trombocyter som helst, men just mina var en perfekt match. Så idag ska jag iväg och donera. Jag har gett trombocyter ett par gånger innan, men sist svimmade jag och sen dess har jag faktiskt inte givit just det. Blod har jag gett.

Jag hoppas på att jag får må bra idag eftersom jag faktiskt ska iväg och tävla i sommarcupens första omgång sen. Dessutom ska jag hinna till Arlanda för att lämna saker till Bella som mellanlandar i Stockholm. Hon har ju varit på Island och jobbat men ska ju vidare upp till Jukkasjärvi för att återigen jobba ett tag på Icehotel. Hon jobbade ju där hela vintern.

GE BLOD DU MED – alla som kan/får borde verkligen ge blod. För jag tar bara för givet att om man behöver blod tar man gärna emot…. Ett givande och tagande!

Vill du också hjälpa till? Kolla in geblod.se där får du jättemycket information eller så besöker du helt enkelt närmaste blodcentral. Under alla år jag gett blod har jag bara stött på extremt trevliga och underbara människor på blodcentralen. Så dom hjälper gärna till att du får den hjälp och svar som du behöver.

Jag är även med i Tobiasregistret

 

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan