Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Kommer du ihåg 14 februari – alla hjärtans dag

I samarbete med
Fyndiq.se

Alla hjärtans dag

Det är faktiskt bara 2 veckor kvar till alla hjärtans dag, har du hunnit planera någon överraskning? Jag har alltid älskat att fira dom jag tycker lite extra mycket om på denna dag. Jag tycker nämligen inte heller att den är till för bara par utan man kan ju även fira vänner och familj. Jag älskar såklart min familj och mina vänner varje dag men tycker att det är härligt med en dag där det uppmärksammas lite extra.

Jag skulle nog säga att jag är för allt som går att fira oavsett om det finns något bakom eller om det bara är något påhittat. När jag var i Syd Korea och jobbade så fick jag veta att dom firar något varje 14:e. Kommer inte exakt ihåg vad det var, men vet att jag fick små presenter av mina kollegor.

Det är kul att fira

I dessa tider finns det kanske inte jättemycket att göra plus att man ju ska undvika att springa i affärer så är nätet perfekt om man vill shoppa nån present. Jag tycker att Fyndiq.se har mycket roliga och lite annorlunda saker. Just nu har dom även en alla hjärtansdag-kampanj. Där du kan fynda massa roliga saker till den du tycker om.

Varför inte byta ut den klassiska blombuketten till en nalle istället

Eller så kör du filmscenen och köper en nalle i naturlig storlek. Den vita är 160 cm och den bruna 170 cm. Jag ser framför mig en romantiskomedi när mannen kommer gåendes på gatan och överraska tjejen men en jättenalle.

Jag skulle dock bli glad för denna. Mina fötter skulle vara så glada att få hoppa i denna uppvärmda fotvärmare efter en promenad med hundarna. Det har ju varit galet kallt ett par dagar nu.

 

Vill du smycka ut hemmet lite extra som överraskning så är det bara att klicka hem rosblad och ballonger i olika former. Allt finns på en och samma sida, praktiskt tycker jag.

Lämna ett svar

Till startsidan