Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Kul att styla håret igen

NEURO Light

Jag älskar mitt långa hår men jag är tyvärr inget proffs på att fixa mitt hår. Plus att jag tycker att det är ganska tråkigt att försöka se snygg ut i håret. Så jag gillar saker som gör det enkelt för mig.

Nu senast var det dags att byta ut min hårfön. Tänkte att jag skaffar en professionell hårfön som är lätt att styla med, jag menar det är ju en förutsättning för att jag ska använda den. Mitt val föll på NEURO Light och det beror en del på att jag älskar produkterna som jag har från NEURO sen innan.

Jag har skrivit ett inlägg om NEURO innan, det hittar du HÄR om du vill läsa det igen.

Så nu är det faktiskt roligt att torka håret

 

Funktioner:
SmartSense-filter med rent filterindikatorlampa
Minskar frizz och lägger till glans
LED-display som visar inställningar
4 olika värmeinställningar samt kall-luftfunktion
Skyddande mjukt gummibeläggning

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan