Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Lägga pengar på roliga saker

Sponsrat inlägg
bytelbolag.se

Varför betala mer?

Tänk var många människor betalar mer äv vad dom behöver på massa olika saker. Men varför ska man göra det när det finns mängder av olika sajter som jämför priser åt dig.

Du behöver ju inte ens surfa omkring och jämför det själv utan det finns sidor för det mesta idag på nätet. El är ju en sån sak som är otroligt tråkigt att betala mer än man behöver. Jag menar finns det någon som inte vill hitta billig el?

Jag tycker iallafall att man kan lägga pengarna på roligare saker. Så jag väljer att surfa in på bytelbolag.se för att hitta det billigaste och bästa alternativet för oss.

Jag tror att många bara låter det elavtalet man har löpa på för man tror att det är svårt och krångligt att byta elavtal.Det ska sägas upp avtal och bytas bolag, men det är faktiskt inte svårt alls och allt sker via nätet. Så det är superenkelt att byta elleverantör så det är helt klart väl värt att kolla upp hur just du kan tjäna in upp mot flera tusenlappar per år på ett nytt bolag.

Vad bör du tänka på?

På deras hemsida hittar du all information om hur du enkelt byter elleverantör till det bättre för dig. Det du bör kolla är uppsägningstiden på det elavtal du har idag. Det kan dessutom vara bra att kolla om man vill ha rörlig, fast eller en mixat avtal på sin el men allt sånt finns också att läsa om på sidan.

Det finns verkligen så mycket matnyttig information på deras sida.

Är grön el kanske något som är viktigt för dig. Jag tror att fler och fler väljer just grön el. Du kan få både ekonomiska fördelar och ett hållbarare samhälle genom det bytet.

Du kan också läsa om dom vanligaste frågorna kring elavtal och elbolag på sidan. Bara en fråga som “varför har jag två elavtal?” kanske inte alla vet. Vad kostar det att byta elavtal och när ska man byta avtal? Är frågor som tas upp.

Här är en bild på min hund Molly när hon gjorde reklam för ett elbolag

Nu skriver jag inte att detta är ditt val utan gå in på billigel.se och kika vad som passar just dig

Lämna ett svar

Till startsidan