Långflygning på julafton, då ska jag testa denna

På julafton är det dags för långflygning

Jag har på senare tid börjat använda stödstrumpor när jag gör en långflygning. Detta eftersom jag har en förmåga att svullna upp lite (my gåååd har det med åldern att göra?) och jag vill komma i mina högklackade skor så fort jag kommit fram till destinationen.

Nu tänkte jag även testa detta Body Butter från Rosenserien

Rosenserien Body Butter Shaping är ett otroligt återfuktande body butter som ska strama upp och dessutom göra huden sammetslen. Den ska passa bra för hud som utsatts för extra påfrestningar och det tänker jag ju att den gör vid flygning. Både när det gäller att svälla upp och att man blir så himla torr när man flyger. Dom själva rekommenderar den till exempelvis graviditet eller viktnedgång. Plus att dom skriver att den kan ge effekt på celluliter, givetvis ska jag testa det med. Jag tror iof att mina bristningar är för gamla att göra något åt. Jag menar jag fick dom när jag var gravid och det är ju 22 år sen.

Vad innehåller produkten?

Denna produkt innehåller Parakrasse som har en dokumenterat uppstramande effekt och även rödklöver som ska verka mjukgörande. Grunden i produkten består av ekologisk och rättvisemärkt Aloe Vera-gel. Det gör denna kräm dryg och extra återfuktande. Alla kan använda detta Body Butter Shaping men är speciellt anpassad till hud i behov av extra fukt och näring. Viket iallafall min hud är nu under vintern.

Den är 100 % naturlig, 79 % ekologiskt certifierat innehåll och 100 % vegansk.

Långflygning

Fler ingredienser

Aloe vera*, kokosolja*, sheasmör*, veg emulgator, veg glycerol*, kakaosmör*, veg emulgator, avokadoolja*, fett från kokos, kokosfettvax, parakrasse, rödklöver*, karoten, rosenolja*, mjölksyra, E-vitamin, växtsterol, veg mjukgörare, sojaolja, 2 växtsalter*, veg emulgator, växtparfym, vatten.

* Ekologiskt certifierad ingrediens enligt EEC 834/2007 and USDA/FDA Standard.

Ska bli magiskt kul att testa denna produkt som dessutom har blivit hyllad i Aftonbladet och beskrivs som följer:

”Väldoftande svenskproducerad kroppsvård som känns innovativ i sitt segment.
Ett plus för doften”

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar