Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Lokalt och familjärt är alltid trevligast

Att känna sig som hemma

Jag älskar att göra saker lokalt, i närheten av där jag bor. Jag blir gärna stammis på både restauranger och i butiker. Handlar på lokala bageriet och tränar på gymet runt hörnet. Allt lokalt gillar jag, det blir trevlig stämning och även lite familjärt.

För mig är detta viktigt

Samma sak gäller med taxi. För mig ska taxi vara säkert, chaufförerna ska hitta och jag ska känna mig välkommen in i bilen. Lite så familjärt helt enkelt. Det är inte alltid självklara saker men åker du Taxi i Gustavsberg så är det precis det du får.

Även om dom mest är verksamma kring Gustavsberg kan du självklart även åka med dessa om du bor på andra ställen runt om i Stockholm. Så jag som bor mitt i stan på Odenplan kan också bli stammis hos dom.  För är det något jag är bra på så är det just att åka taxi.

Chaufförerna har lång erfarenhet och lokal kännedom kring alla vägar. Vilket betyder att du behöver inte sitta och fundera på om det är rätt väg ni åker, för det har dom koll på.

Vilka är dom som jobbar på Gustavsberg Taxi?

Gustavsberg Taxi är en grupp taxiåkare och chaufförer som har bildat företaget. Dom har tillsammans tagit fram en organisationsform, kundkanaler, teknik och administration som är ekonomiskt effektivt. Dom samarbetar med Haninge & Nynäshamns Taxi, som är ett premiumbolag.

Alla som jobbar med Gustavsberg Taxi så som åkerier, förare, trafikledare och administration har en lång erfarenhet inom taxiverksamheten. Vilket gör att du som kund kan känna dig ännu tryggare när du väljer dom som ditt taxibolag.

Blir eller är du stammis så kommer du garanterat känna igen din chaufför och även rösten som svarar när du ringer för att beställa din taxi. Man skulle kunna säga att Gustavsberg Taxi är en gammal tradition i ny design.

Lämna ett svar

Till startsidan