Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Löputmaning med TopTeam Sweden

Ja det är ju bara att göra det

Jag har ju anmält mig till ett hinderlopp med hunden nu till våren och behöver ju löpträna inför det. Men nu har även TopTeam Sweden som jag är med i tillsammans med Bubbel gjort en löputmaning. Den utmaningen är i lag så det är ju bara att ge sig ut och springa varje dag. Jag menar jag kan ju inte svika mitt lag.

En i täten och en släpandes efter mig

Igår blev det en sväng utan hundarna när dom var på Kerrys, som är deras hundtrim. Idag tag jag med båda och sprang ner på stan. Jag har en släpandes efter mig och en galopperandes framför mig. Ni får gissa vilken som är längst fram och vill springa fortare och vilken jag mer eller mindre får släpa efter mig……..

Såhär ser det ut när vi har teori på våta TopTeamläger. Eller egentligen hänger mina hundar i soffan både på läger, tävlingar och många träningar också.

Lämna ett svar

Till startsidan