Middag med take away

Spontan middag på Köttmästaren

I tisdags kom jag på att det var dags för ett restaurangbesök eftersom att vi sen skulle spendera onsdag-måndag på landet. När vi är på landet så lägger jag ganska mycket fokus på matlagningen.

Vi promenerade ner till Köttmastarn som bara ligger ett stenkast ifrån oss. Bär hade dom uppdaterat menyn och vi valde en Wagyu Zabuton från Snake river farm. Till det fick vi en massa goda tillbehör som pak choi, vårlök, tomat, citron, kryddade pommes, bearnaisesås och min egna favorit rödvinsskyn.

Wagyu A5

Efter middagen var vi inspirerade och välde att köpa med två bitar wagyu A5 till landet. Jag fullkomligt älskar detta kött och ikväll ska jag se till att det blir lika bra som när man hänger på restaurang. Grymma Rebecca i matsalen och köksmästaren Philip på Köttmästaren såg till att vi fick med oss tillbehör till köttet. Soyasås, avokadokräm, ingefära, pak choi, chili, vårlök och chilimajonäs är det som jag kommer använda till kvällens middag. Plus att jag kommer göra morots och rättiskaspagetti som jag kommer lägga in i citronsyra tillsammans med koriander och macadamianöter.

Jag har just ätit frukost men der redan fram emot middagen. Jag kommer såklart uppdatera er om resultatet.

Wagyu Zabuton från Snake river farm

Till detta drack vi en Cab från USA

Påsen från Köttmastarn

Lämna ett svar