Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Miniweekend

Katarina

Mitt Italien

Så då har jag varit på en liten tripp till mitt älskade Italien. Jag vet att många inte vill flyga med Ryanair men jag har verkligen inga problem med det. När en biljett tur och retur kostar 318kr så är det inget att tänka på. Det enda som jag tycker är minus är att man måste åka till Nyköping, flygbussen tid tar 80min men med bil 55min. Jag la till 100kr extra för priority så att man kommer på planet före alla andra, det rekommenderar jag verkligen..Det blir alltid fullt där man ska lägga handbagaget då de flesta reser med endast handbagage.

Dom har byggt om Skavsta så det är riktigt fräscht där nu samt att man får en platsbiljett på flyget, det fick man inte förut.

Jag har haft det så skönt, det var 23 grader och sol. Men där går man ändå omkring med en tunn liten dunjacka som alla Italienare gör.

Jag och Petra var inne i Milano i torsdags på NOBU och åt fantastisk mat där. Det är så lyxigt och fint där och med väldigt bra service. Jag bokade naturligtvis rökfriavdelning men förstod inte att det var den avdelningen som var coolast. Vilket irriterade mig väldigt, vem vill sitta i en rökig miljö? Vårt bort fanns en trappa upp där det var jättefint men ändå inte lika fancy.

I fredags var vi på två stycken sko outlet, dom kan verkligen det här med skor och kvalitet. Jag köpte två stycken stövletter, ska lägga upp bild nästa gång på dom. HÄR kan du gå in och titta på Vittorio Virgills hemsida, jag bara älskar deras skor/stövletter mm. Som sagt det är en outlet men räkna med att ett par stövletter kostar ca 1500kr där, i butik kostar dom runt 3000kr. Dom förra jag köpte där har hållit i 5år, så kvaliteten är fantastisk.

Den sista dagen så tog vi bilen och åkte till en fantastisk liten by som ligger vid vattnet som heter Iseo, sjön heter Iseolake. Sån fin liten by, tänk vad fina platser det finns som man inte visste om. Ni kan gå in HÄR och läsa mer och vad man kan göra där.

Så det var min lilla tripp och nu är jag laddad med energi igen!

Vi hann med ett litet träningspass

En av dagarna i solen i Monza

På Armani/Nobu Milano

Staden Iseo

Soluppgång i Monza

 

Lämna ett svar

Till startsidan