Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Mitt första terränghinderlopp

Nu är jag anmäld

Jag anmälde mig just till mitt första terränghinderlopp. Jag gillar ju inte att springa utan att något händer, typ en 5 km runda i något spår.

Men nu ska jag springa i terräng med min trasiga fot, strulande ben och en rygg som är totalt paj. Dessutom en massa hinder att ta sig över. Men det är enda sättet som jag kan få det till att vara kul. Dessutom kommer jag ha med mig Bubbel.

Hon kommer ju tycka detta är såååååå kul. Så nu har vi börjat träna för att detta ska funka. Loppet är ju bara 3 km men det känns som en bra start i mitt löpande. Jag kör ju lite intervallträning för att klara av att springa agility och spela paddel. Men kan nog inte komma på när jag sprang en längre sträcka sist.

Dags att börja springa

Jag har ju föredragit spinning innan Coronan kom. Men efter det och alla klasser på företagen ställdes in så har jag inte cyklat heller. Ja, ja dags att börja träna.

Lämna ett svar

Till startsidan