Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Molly hade en coronasäker meet & greet

Meet & Greet

Nu har Molly haft sin första Meet & Greet och det var superkul. Det kom många barn på besök som alla ville gosa med Molly, ja eller Lady kanske jag ska kalla henne.

Det är alltid så mycket frågor från barnen både på denna träff, när vi går på stan och på TikTok. Häromdagen i parken på promenaden var det upp mot 50 skolbarn runt Molly. Alla hade frågor och skulle klappa, det blev lite mycket att hantera för mig. Som tur är var det grymma lärare som var på plats och kunde styra upp så barnen backade lite och sen tog lärarna kort på Molly, så kunde dom prata om det när dom kom tillbaka till skolan.

Vanligaste frågorna

Vanligaste frågorna är hur hon mådde efter att ha ätit kolbiten, hur hon hittade hem efter att ha sprungit bort i skogen, hur hon kan vara här när hon är på julkalendern…., hur hon kan ha levt för 100 år sen, om jag är med i julkalendern, hur dom har filmat allt och vad det var för medicin hon fick i maten

.

Mollys TikTok har några filmer nästan 900 kommentarer och över 100K som tittat, jag gör mitt bästa att kunna svara men hinner inte riktigt med.
När jag träffar barn i verkligheten och dom frågar så gör jag mitt bästa att förklara alla frågor

Lämna ett svar

Till startsidan