Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

När jag behövde hjälp så använde jag grabbarna

Sponsrat inlägg

Att flytta saker är det värsta jag vet

Jag verkligen hatar att flytta klumpiga och tunga saker. Så jag har lovat mig själv att aldrig mer göra det. När vi byggde om köket på lantstället var sista gången jag kånkade otympliga föremål.

Efter det har jag faktiskt inte behövt någon flytthjälp. Eftersom när vi sålde lantstället köpte dom även alla inredning och möbler. Sen i Spanien köpte vi med inredning och möbler.

Nya köket på landet

Men det jag har behövt hjälp med är att flytta världens största garderob i lägenheten i Stockholm och då anlitade jag just Grabbarna Flytt. Jag hade ju lovat mig själv att aldrig mer bära tunga möbler och dom var på plats dagen efter jag ringt dom. Bara efter en liten stund stod garderoben i det rummet den skulle till. Supersmidigt!

Så när det är dags att flytta blir det lätt en bokning från mig hos dom. Allt för att hjälpa till med både paketering, flytthjälp och även städ vilket dom erbjuder.

Grabbarna Flytt är en flyttfirma i Sverige och Finland som startades 2015 av tre grabbar som ett extraknäck vid sidan om studierna. Dessa tre började att hjälpa vänner och familj som behövde flytthjälp för att dom gillade att umgås (det köper jag helt) och att lyfta tungt (svårare att förstå). Det som är unikt med dessa grabbar är att dom alltid är positiva och har ett leende på läpparna oavsett hinder på vägen.

Jag är ju inte ensam om att vara trött på sura och negativa människor, det inkluderar ju såklart även när man betalar för att få hjälp med något. Eftersom fler än jag uppskattar glada människor så ökade även deras förfrågningar på flytthjälp. Vips så är dom ett företag med över 100 anställda och det är inte längre ett extraknäck.

Lämna ett svar

Till startsidan