Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Nästa vecka börjar det på allvar

Höststart

Träningen har ju varit lite oregelbunden nu i sommar både för mig och hundarna, men nästa vecka börjar det på allvar. Privatträningar, coachgrupper och kurser drar igång. Mina klasser och min träning drar också igång. Just nu har jag haft en lång fokus på rehab då min rygg varit riktigt kass ett tag. Men nu börjar det reda upp sig lite. Har ju varit hos olika behandlare i flera veckor.

Regelbundenhet ger bättre resultat

Det ska bli skönt att komma tillbaka till lite mer regelbundenhet, det ger ju bättre resultat. Så jag säger välkommen till “höststarten”.

Jag har hunnit springa in mina nya Rover från Icebug både på inofficiella SM i agility med Molly och några småtävlingar med Bubbel. Jag är galet nöjd med dessa, men nu ska dom få jobba på riktigt. Nästa par jag skaffar ska vara i färgen hibiscus och en halv storlek mindre.

Kul att jag har några vänner som varit avis på mina skor och skaffat samma lika. Fördelen nu till hösten är ju även att dom har grymt grepp och är vattentäta. Passar perfekt till utomhuslopp i regnigt väder.

Molly vilar efter träningen

Bubbel i startposition

Lämna ett svar

Till startsidan