Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Nu är jag det på riktigt!

I lördags var det dags

Nu är jag gudmor/fadder på riktigt för i lördags var det dop för lilla Isabelle. Hon döptes i Singö kyrka. Kan vara en av dom sötaste kyrkorna som jag besökt. Det var släkt och närmaste vännerna på plats.

Efter dopet i kyrkan så bar det av till Hotell Havsbaden i Grisslehamn för brunch (ja för alla utom mig som drack citronvatten). Härligt dop med glada barn, vänner och såklart var hundarna med även om dom lyckades att undvika bilder. Det var fokus på annat just denna dag.

Bonusperson

Nu ser jag fram emot att följa med på Isabelles uppväxt och finnas som en bonusperson i hennes liv. Ja eller i hela familjens liv. Linda och jag har ju varit vänner i över 15 år och det är jag tacksam för.

På väg in i kyrkan

Tony som också är gudfar/fadder an är bror till Linda

Mannen i mitt liv

Pappa, mamma och Isabelle Lee

Italienska farmor ar varit i stan i flera månader och hon var såklart med på dopet. Sen att hennes del var på Italienska gjorde ju att jag inte har en aning om vad som sas. Men jag tycker att det är viktigt att alla är involverade så det spelade ingen roll alls. Jag älskar btw italienska det är ett otroligt fint språk.

Storasyster Emma och morfar Evert

På Hotell Havsbaden

Lämna ett svar

Till startsidan