Nyttigt hundfoder hemlevererat med rabatt

Sponsrat inlägg
Smartfoder.se

Nån som tappat nån mat på golvet?

Har du också hund? Visst älskar man att gå i hundaffärerna och hitta massa nya saker som ens hundar “verkligen” behöver men det kanske inte alltid är kul att springa dit i tid och otid bara för att köpa det nödvändiga fodret. Då är det ju faktiskt mycket bekvämare att få ett nyttigt och bra foder hemlevererat. Speciellt för dig som har en stor hund. Jag behöver ju bara släpa små 3 kg påsar så jag kommer ju undan ganska lätt.

Smartfoder.se kan du få båda dessa saker. Dom har med hjälp av ledande fodertillverkare i Europa tagit fram ett bra och nyttigt foder. Dom har valt att inte ha några fysiska butiker eller lägga pengar på stora reklamkampanjer utan istället låter dom pengarna gå tillbaka till dig som kund, bra va?

Deras foder riktar sig mest till dig med stor hund och även med känsliga mage. Deras foder har hög kötthalt och även andra råvaror som hunden lätt kan bryta ner. Dom har foder i flera olika prisklasser.

Det är superlätt att vara kund hos Smartfoder.se och du kommer från start ingå i deras lojalitetsprogram.

FÖRST BLIR DU KUND
Du väljer det fodret du önskar köpa. Har du sen en kod från en vän så uppger du den då kommer du få rabatt på alla dina beställningar. Har dina vänner ännu inte blivit kund så får du ändå rabatt på alla dina beställningar om du använder koden smart-123 i kassan. Sedan tipsar du istället dina vänner att bli kunder och att använda din kod som du får.

TIPSA DINA VÄNNER
Nu när du är kund hos Smartfoder.se så får du som skrivits en egen kod du kan dela med dig till dina vänner så dom får rabatt. Du får dessutom upp till 125 kr rabatt för varje beställning som din tipsade vän slutför. Men det som är så bra är att även om du inte har tipsat någon vän får du ändå 50 kr i rabatt på din beställning.

ERHÅLL DIN RABATT
Din rabatt dras automatisk så du behöver inte tänka på det bara du är inloggad på ditt konto när du beställer. Har du samlat på dig mer än 500 kr i rabatt så sparas den till nästa köp, du får nämligen nyttja max 500 kr/beställning. Men det är inte så tokigt att få så mycket rabatt på något som man måste köpa. Under fliken Tipsa en vän kommer du alltid se både din erhållna rabatt och hitta din tipskod som du delar med dig av till dina vänner.

DENNA länk hittar du mer om hur det fungerar

ENKELT OCH SMIDIGT!
KOLLA GÄRNA IN DERAS HEMSIDA

Lämna ett svar

Till startsidan