Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ögonfransserum funkar det verkligen?

En guide bland alla ögonfransserum

Är du nyfiken på att testa ögonfransserum men är osäker på vilka som funkar eller inte. Jag kan själv tycka att det är lite svårt att testa mig fram bland produkter som inte ger en direkt skillnad, så som ögonfransserum. Du måste ju använda produkten ett tag innan det kommer någon effekt.

Då är det super att det redan finns guider som hjälper oss att hitta det som passar till just en själv. Jag har själv använt serum vid flera gånger och gillar det verkligen. Speciellt när jag har en paus med min lösögonfransar passar jag alltid på att boosta med en kur med serum. Det tar ca 4 veckor innan man märker resultat på fransarna. Dom flesta rekommenderar att man kör som en kur 4-6 veckor och då använder produkten varje dag. Sen minskar man sitt användande till 1-3 dagar i veckan lite beroende på produkt.

Köper du ett bra serum kan det hjälpa dig att öka tillväxten, stärka fransfästet, stärka spröda fransar, längre fransar, minska avfall av hårstrån och ge ökad volym. Många av produkterna innehåller även vårdande och återuppbyggande ingredienser.

Att välja rätt produkt

Det finns flera saker jag tycker att man ska tänka på när det gäller inhandlingen av produkten. Framförallt ska man se till att köpa en produkt som uppfyller kraven och inte innehåller en massa konstiga/icke godkända ingredienser. Speciellt eftersom produkten appliceras så nära ögat, man vill inte ha nåt strul med ögonen.

Jag har alltid haft svårt att först hur man vågar att använda billiga produkter inköpa i länder som har långt ifrån samma regler ang innehåll som vi har.

Via denna guide hittade jag iallafall två nya serum som jag kommer testa. Ett svenskt märke som jag aldrig använt och sen tänkte jag även testa den produkten som fick bäst i test. Dessutom så länkar dom i sin tur till flera olika sajter som säljer produkten så det är lätt att jämföra priser.

Lämna ett svar

Till startsidan