Om Mig & Kontakt

Emma Thorsell


Jag har toppbloggat på Finest.se i 10 år och vann 2015 pris i Finest Awards men flyttat den 12 mars 2018 hit till Delacay.com och är nu en av deras Premiumbloggare

Jag bor, jobbar och lever mitt liv i centrala Stockholm. Jag älskar min familj, hänger med vänner, jobbar stenhårt och reser så fort jag får möjlighet. Jag skriver en livsstilsblogg vilket för mig betyder att du får läsa om karriär, skönhet, resor, träning, mingel, events, hundliv, mina vänner, restaurangbesök och produkttester.

Mina huvudsakliga jobb är dessa

* Delägare i eventbyrån EM Event
www.emevent.se

* Ägare Wellness Way
www.wellnessway.se

Sen har jag en mängd olika projekt och dom hittar du på DENNA sida, bara att klicka dig in och sen vad jag fyller mina dagar med.

För samarbeten eller inbjudningar kontakta mig så blir jag glad

Mail:
emma@emmathorsell.se

Adress:
Emma Thorsell
Upplandsgatan 51
113 28 Stockholm

Instagram: @emmathorsell

Facebook: www.facebook.com/emma.thorsell.73

Blogg: www.emmathorsell.se

Kommentera