Philips Nordic, Goodiebag och Yuc LatAsian

I måndags var det event med Philips Nordic, Buzzador på Yuc LatAsian

Det var Buzzador som bjöd in till det lyxiga julklappseventet med produkter från Philips Nordic. Att vi även fick bubbel och mat från Yuc LatAsian gjorde hela kvällen ännu grymmare. Lite underhållning i form av en magiker fanns också på plats. Ja, det var en fantastisk kväll som ni förstår.

Maten som vi fick var edamame bönor, nachos med en kräm på majs som smaksatts med kokosnöt. Sötpotatis pommes med en valentina sås, chimichurri och koriander. Tacos (jag älskar deras tacos) med kräm på svartabönor, habanero, guacamole på toppen och sesam. Till det så drack vi bubbel i form av en cava.

Härligt med julklappar redan nu

Själva julklappsutdelningen gick till så att när jag kom fick jag välja ett nummer. Hur galet det än låter så var jag i tid och var nästan där först. Så jag kunde välja fritt bland alla nummer. Jag valde mitt lyckonummer som är 6, sen hade alla paket en siffra under sig och på så sätt fick alla gäster varsin present.

Jag hade sällskap av Marie, Nicole och Ingela vid mitt bord och dom gick hem med en kaffemaskin, en blender och en airfryer. Jag fick ett strykjärn, låter kanske inte så himlans kul först, men efter att jag googlat mitt strykjärn insåg jag att det inte var ett vanligt sådant. Utan jag hade lyxen att få ett ångstrykjärn som kostar nästan 2000 kr, så nu jäklar ska det strykas hemma.

Sen har jag en överraskning till er från Philips Nordic.
Men den kommer snart, håll ut!

Jag fick dessutom men mig en schysst goodiebag hem, men den ska få ett helt eget inlägg för det var så mycket saker i.

Kvällens paketskörd

I mitt paket

Kvällens mat

Marie och magikern

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar