Piggare & minskad hungerkänsla

Reserol

Kommer ni ihåg att jag var på lanseringen av nya kosttillskottet Reserol på Josefina för några veckor sen? Om inte så hittar du inlägget HÄR.

  • Nu har jag använt produkten i 3 veckor och börjar känna mig piggare och det har jag verkligen varit i behov av eftersom att mitt liv gått i 200 senaste veckorna med saker till höger och vänster.

    Det har varit en mix av sena kvällar och tidiga mornar blandat med privata saker, bloggaktiviteter och jobb, vilket verkligen behöver en energiboost.

  • Dessutom har jag minskade hungerkänslor och det älskar jag eftersom jag åker till Vegas om 5 veckor och behöver gå ner några kilo till i vikt innan det är dags att lyfta.

Jag känner mig helt säker på att jag vill fortsätta med denna produkt sen både hoppas och tror jag att det kommer komma fler positiva reaktioner om ytterligare någon vecka eller två.

Jag upprepar det min vän Fredrika skrev och får jag hälften av hennes reaktioner är jag nöjd:

”Sedan maj förra året har jag ingått i testgruppen för Reserol. Ett oblat som innehåller resveratrol (även kallat en föryngringsantioxidant) som gör underverk för hyn, orken och hälsan. Resveratrol är känt sen länge men har tidigare endast sålts i kapslar som till störst del förstörs av magsyran när man sväljer dem. Det unika med en här produkten är att ämnet går direkt via slemhinnan ut i blodet vilket ger extremt bra upptag av ämnet.

De effekter Fredrika märkt är:
– minskat sömnbehov
– mer energi, både generellt och vid träning
– snabbare återhämtning, vid träning och fest
– minskade hungerkänslor
– ökat immunförsvar (trots hårt leverne och minskad sömn)
– jag har blivit morgonpigg vilket jag aldrig någonsin varit innan
– ökat kollagen i huden, vilket gör att man ser yngre ut.

reserol

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar