Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Pizzabagare på besök

Polina kom på besök hos oss

Jag har lärt känna Polina via vår favvorestaurang G-Wine i Marbella, hon hänger där med sin mamma och bror. Vi började prata direkt efter att vi köpt vår lägenhet där, detta eftersom hon älskar hundar sen har vi blivit kompisar. Men det är nog mest p.g.a Molly och Bubbel som vi blivit kompisar. Även om jag vet att hon gillar att hänga vid mitt bort och snacka.
Polina är 10 år gammal men också den smartaste 10-åringen jag träffat. Numera har vi även lärt känna mamma Svetlana och lillebrorsan.

Polina hade ett projekt i sin skola där hon skulle baka pizza och på spanska förklara vad dom gjorde (hon är från Ryssland och gå på internationella skolan i San Pedro). Självklart erbjöd jag min pizzaugn till henne och dagen efter var hon på vår takterrass och fixade middag till oss alla.

Lämna ett svar

Till startsidan