Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Så himla smart grej

Jag hittade dessa

Smarta, praktiska och säkra lösningar är något jag verkligen gillar så när jag hittade dessa som jag visar i filmen blev jag superglad. Dom är alltså till för att transportera hundarna säkert i bilen. Men ist för att hålla på med en stor bur så har man en smidig liten box. Jag har alltså hittat en Skybox Booster Seat och jag hittade dom på Kurgo.com, samma sajt som jag även köpte den lilla duschen och skvimpfria vattenskålen ifrån.

Duschen har jag använt i Spanien eftersom där är det redan varmt. Mitt på dagen när man är ute på promenad så märkte jag direkt på Molly att hon tyckte det var varmt. Så praktiskt att bara ta fram lilla duschen och sätta på min vattenflaska. Ni hittar inlägget om dessa produkter HÄR

Säkerheten är viktigast

Men åter till min smarta bilbox. Du fäller lätt ihop den när du inte ska använda den, vilket är praktiskt oavsett om du ska förvara den i bilen eller i ditt hem. Hundarna sitter säkert fast i säkerhetsbältet vilket såklart är det allra viktigaste.

Gillar du praktiska saker bör du verkligen ta en titt på deras hemsida och har du planer på att vandra i sommar så SKA du kolla in hemsidan.

Lämna ett svar

Till startsidan