Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ska du ta körkort eller vara handledare?

Sponsrat inlägg
trafiko.se

Har du några funderingar kring körkort

Det är inget ovanligt att det kommer upp körkortsfrågor oavsett hur gammal man är. För mig var det först när jag närmande mig åldern att få ta körkort. Jag trodde jag skulle ta det direkt när jag fyllde 18, men det visade sig att jag just då inte behövde körkort eftersom jag åkte till Kos i Grekland för att säsongsarbeta.

Sen gick tiden och jag hade verkligen behövt det där körkortet, speciellt eftersom jag fick barn tidigt och det hade underlättat livet väldigt mycket med ett körkort i handen.

Det hade verkligen underlättat

Hade någon kunnat hjälpa mig med en personligt plan för körkort som Trafiko kan så hade det varit så mycket enklare att få till det.

Det dröjde till jag var 24 år innan jag fick till att ta det, men då gick det undan. Jag gjorde min egen intensivkurs och klarade alla olika prov på första försöket.

Sen var det ju dags att gå handledarkurs så jag skulle kunna köra med min dotter som ville ha körkort. Men ganska snabbt så bestämde vi att det nog var lämpligare att hon åkte ner till mormor och morfar och kör med dom intensivt istället. Därav att jag menar att körkortsfrågor kan kan uppkomma i alla olika åldrar. Från det att man börjar närma sig åldern för att ta körkort till att barnbarnen behöver övningsköra.

Trafiko håller handledarkurser med speciellt utvalda lärare på massa olika ställen i Sverige. Du kan boka deras kurser enkelt direkt i mobilen.
Via deras digital plattform har du koll på dom körmomenten som du ska träna på inför din uppkörning och på det sättet behöver inte din handledare ha koll på vad ni tränat på eller inte.

Går du någon av Trafikos kurser får du tillgång till plattformen helt gratis.
Enkelt smidigt och tillgängligt!

Lämna ett svar

Till startsidan