Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Sköna promenadskor är så viktigt

Jag går mycket

Eftersom jag har hundarna så blir det en hel del promenader. Även om det är varmt här så måste jag ha sköna skor när jag ska promenera och jag vägrar få skoskav. Jag har en förmåga att få det just när det är varmt.

Min räddning här har varit mina Icebug. Så otroligt sköna och aldrig ett tillstymmelse till skavsår. Jag har ju flera skor ifrån dom eftersom jag springer både inomhus och utomhus agility i dom. Detta eftersom fästet är fantastiskt.

Dessa sneaker har också ett bra fäste men framförallt är dom sköna. Icebug Loe är även en av världens mest hållbart producerade vardagsskor. Det lilla  klimatavtryck som skon ändå står för, klimatkompenserar Icebug med 200%.

Dom finns i fem olika färger hazel som jag har, trueblack, black, twilight och min favoritfärg bordeaux.

Sköna, snygga och klimatsmarta skor
Som funkar lika bra på promenaderna som i stan

Lämna ett svar

Till startsidan