Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tandblekning, det är verkligen hög tid för mig att göra det

Sponsrat inlägg

Det är så längesen

Det är verkligen så längesen jag blekte mina tänder och sist jag gjorde det var hos min tandläkare. Hon har dock stängt sin klinik och jag tänkte att jag skulle testa på att göra en hemmatandblekning.

Men som med allt annat så är det en djungel när man ska testa något för första gången. Jag googlar och googlar, ibland blir jag klokare men ofta kanske ännu mer förvirrad.

Nu när jag har kollat runt på nätet så hittade jag en sida som heter tandblekning.nu och där fanns en massa matnyttig information om just ämnet jag sökt på. Det som är extra bra med sidan är att den är helt oberoende. Utan här kan du få hjälp att hitta det kittet som passar just dig.

Varför får man gula tänder?

Det finns en massa olika anledningar till att man kan få gula tänder. Men alla drabbas mer eller mindre av naturliga missfärgningar av tänderna. Men genom att använda produkter som innehåller tobak, så som snus och cigaretter skyndar du på missfärgnings processen . Det finns även mat av olika sorter som skyndar på och då tänker jag främst på mat med starka färger. Det kan vara rödbetor, ketchup, bär och kryddor. Te och kaffe kan även vara stora bovar precis som rödvin.

Men om du inte heller vill avstå alla dessa saker så kan en tandblekning vara ett alternativ och jag börjar min idag.

På sidan kan du också läsa dig till hur det fungerar med tandblekning, vad som ingår och vad som kanske inte bör ingå i blekning. Hur ska jag tänka när jag väljer en blekning och hur ska jag undvika att mina tänder skadas vid en blekning.

En av dom viktiga sakerna att tänka på när du ska välja märke är att dom ska vara EU-godkända. På Tandblekning.nu har dom bara listat säkra märken för dig som vill bleka hemma.

Bild lånad av Tandblekning.nu

 

Lämna ett svar

Till startsidan