Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tävlingsresultat från Spanien

Det är så kul att jag hittat tävlingsscenen i Spanien

Förra helgen var en lång tävlingshelg på fyra dagar i Antequera i Spanien 🇪🇸

Det har varit kul, lärorikt, lätta banor, sjukt svåra banor och väldigt varmt. Vi har lärt känna ännu fler agilitymänniskor, tävlat för nya domare på en ny klubb, vandrat i sagolika miljöer och tittat på rolig agility.

Thanks Jenny for the company, all support and information about Spanish agility 🌟

Det har varit blandade resultat under helgen. Några klantiga misstag som lett till disk men som jag tar med mig lärdom av. På hundarnas Instagram kan man alltid följa och kolla på banorna.

Några fina sekvenser och banor som jag är stolt över. Vi nollade en agilitybana som bara totalt 5 hundar i alla storleksklasser tog sig igenom, då var jag stolt som en tupp över min lilla pudeltjej.

Det är en del saker som skiljer sig från den agility jag är van vid i Sverige. En sak är att dom inte har prisutdelning för varje lopp även om du fortfarande kämpar om dina uppflyttningsresultat i alla lopp. Utan det dom gör en sammanslagning av loppen. Plus att dom slår ihop L/XL och XS/S/M vilket betyder att det bara är två prisutdelningar per klass. Jag kan ju tycka att det är lite tufft för XS hundar att tävla mot M. Utefter det så är det prisutdelning 🏆 Det gör ju att du bara har en chans per dag att komma på pallen, om du inte har fler hundar.

 Vi misslyckades dom två första dagarna att hamna på pallen, men tog revansch dom två sista genom att placera oss som 2:a 🥈och 3:a 🥉 av alla XS/S/M 🌟 Totalt gjorde vi 4 disk, 3 0 nollade lopp och en med 15 fel.
Molly fick prova springa pre-agility och kom på en 9:e plats av 30 hundar och där slår dom ihop alla storleksklasser. Vilket betyder att LillMollan får tävla mot alla snabba Border Collies och där har hon ingen chans. Hon har det ju tufft med farten mot hundar i sin egen storlek.

Jag kom ihåg att ta med ett par agilityskor från Sverige och som vanligt springer jag i skor från Icebug 👟 även om mina favoriter Rover får stanna hemma i Sverige.

Även Gustaf & Evita var med oss på plats, både koppel, halsband och filt 💕 

Nu ska vi vila och återhämtats några dagar för att sen ladda inför en tävling i Cádiz plus seminarium för Tomás Pérez Ayuso följt av en tävling i Sevilla i.

Här är hon med sina gulliga priser

 

Lämna ett svar

Till startsidan