Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tips på lunch i Sthlm

Bästa lunchstället

Jag har flera ställen jag gillar att äta lunch på i Stockholm men en absolut favorit är Mother. Jag har skrivit om den innan men gör det gärna igen eftersom jag tycker att det på alla sätt är kanon.

Servicen är super alla är verkligen jättegulliga, maten är toppen och salladsbuffén är 2 die for. Är man som jag var idag sugen på en juice är detta stället att gå till. Med deras kallpressade juicer (dom flesta har inte kallpressade juicer, kallpressat är mycket nyttigare) så kan jag besöka stället bara för dom.

Idag åt jag en fantastisk tallrik med grillat kött och gottiga tillbehör. Till det åt jag från min älskade salladsbuffé och tro mig det är ingen vanlig buffé med isbergssallad, majs, gurka och feferoni, men mer än så säger jag inte eftersom jag tycker att ni ska gå dit och äta själva så fattar ni vad jag menar.

Jag kan absolut inte låta bli juicerna när jag är där och det finns en hel uppsjö av crazy goda juicer. Idag fick det bli en med morot, äpple och ingefära.

Ni hittar Mother på Mäster Samuelsgatan 19

mmm 13531983_251528028552322_237397990_n

Lämna ett svar

Till startsidan