Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tog en paus

Emma
Egentligen har jag inte haft tid med en paus

Idag har allt gått i ett och jag har varit galet effektiv, tyvärr inte tillräckligt effektiv eftersom jag skulle egentligen ha behövt göra klart hela min 2-do lista. Imorgon ska jag ge trombocyter och det har ca 2 timmar och då kommer jag förhoppningsvis hinna med en del jobb. Problemet är bara att det är lite svårt att jobba med en nål i ena armen, men jag får väl använda en arm.

Idag tog jag iallafall en paus, jag hoppade över lunchen (not good, jag vet) och passade på att träna istället för att sen rusa iväg på ett möte. Dessutom lyxade jag till det med att fixa fötterna idag också på Fingers and Toes. Stanna till på salongen på vägen från mötet på söder till mötet på Odenplan.

Jag har den teorin att om jag tar hand om mig så orkar jag mer. Ja, att hoppa över lunchen är väl kanske inte bästa valet. Men jag har lovat mig själv (och min personliga tränare) att jag ska vara skärpa mig med kosten efter påsk igen. Jag ska laga matlådor och alltid ha med mig mellis.

Tack Fingers and Toes för att ni alltid piffar till
fötter, naglar och fransar så bra på mig

fingers and toes

Lämna ett svar

Till startsidan