Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Träffade Jonas Hallberg

Jag följde med Atousa på ett event häromdagen och det var med Maybelline och den otroligt härliga Jonas Hallberg. Som vanligt var han klädd i shorts och solglasögon, jag gillar det jag kanske ska hitta på nåt sånt själv (ja eller kanske inte när jag tänker efter jag har inte tid att fundera helt enkelt).

Vi fick en presentation av julens och festhelgernas look och dessutom fick vi veta mer om Baby Lips som jag bara har hört talas om tidigare men aldrig provat. Jag kan meddela att dessa nu ligger utspridda i olika väskor och jag äskar dom, speciellt dom med lite färg. Dessutom är dom billiga så jag ska införskaffa några till priset ligger mellan 35-39 kr efter vad jag har sett i butikerna.

Förutom att dom har snygga färger är Baby Lips vårdande för läpparna, är det något jag verkligen behöver denna period om året så är det nåt som vårdar mina torra läppar.

IMG_1547

 

Julhelgs looken

IMG_1548

Det bjöds på god mat på Nosh and Chow

IMG_1549

MAYBELLINE

IMG_1552

Baby Lips som vi fick med oss

IMG_1579

Sminktips

IMG_1580

Jonas presenterar olika looker

IMG_1581

Lämna ett svar

Till startsidan