Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Undrar hur många år jag har gått dit?

Samma ställe i åratal

Jag har gått till samma ställe i åratal när det gäller mitt hår. Jag fullkomligt älskar Paul Mitchells salong i Hammarby Sjöstad och skulle inte tänka mig att gå till något annat ställe.

Kompetensen, produkterna, fräschheten, kaffet (ja, det är viktigt när man sitter i timtal i frisörstolen) och trevlighetsfaktorn gör att jag varit kvar på samma ställe i alla dessa år. Som nu säkert har blivit 8 år.

Jag har ju blonderat upp mitt hår lite grann och tror jag ska göra det lite till för att sen göra någon helt annan färg.

Mitt badrum består av bara produkter från deras olika serier Awapuhi är en favorit och den är dessutom supersnygg så den får till och med stå framme.

Men sen har jag en ny favorit och det är deras Clean Beauty serie. Den gör magi för mitt hår. Jag har repair serien just nu men tänkte att jag skulle investera i både anti-frizz och hydrate också. Asså det ser ju till och med gott ut.

Kaffet var viktigt 🙂

Sen är det såklart viktigt att mina småttningar får följa med

Lämna ett svar

Till startsidan