Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vad är en bal på slottet?

Emma
En bal på slottet

Nja ok, det var ju ingen bal det var Gatsby fest och jag kan lova er att alla gått all in. Så kul när alla hänger på temat. Det var iallafall jag och Yasmina som drog iväg med MTR till Skövde för att sen ta oss till Skara, både buss och taxi funkade hur bra som helst mellan Skövde och Skara. Vi tog buss dit och taxi när vi skulle hem. Inbjudan till festen kom ifrån Connoisseur och jag vet ju sen tidigare att dessa fester är grymma så ville inte missa den.

Väl incheckade på hotellet så fixade vi oss i lugn och ro. Skönt att för en gångs skull inte vara stressad när man ska piffa till sig. Vi snackade en massa om allt mellan himmel och jord.

Klockan 19 kom det 3 bussar för att hämta upp alla gäster vid vårt hotell utöver det bodde det lika många gäster på ett annat hotell plus att hela slottet var fullbokat.

När vi anlände var röda mattan utrullad, Porsche som var en av sponsorerna stod snyggt parkerade utanför och inne bjöds det på klassiska champagnetorn, tidsenlig musik av livebandet, fantastisk mat, champagne i överflöd, tjusiga människor, kändisar och tal från arrangörerna. Allt utspelade sig på fantastiska Bjertorp Slott.

Jag glömde nästan att fota helt under kvällen även om jag uppdaterade Instastory endel. Men några bilder blev det så bjuder på dom här.

Jag & Yaz

IMG_8953

En favorit HATT et SÖNER fanns på plats

IMG_8966

IMG_9027

Klassiska toaselfien

IMG_8959

Världens trevligaste garderobiär fanns på slottet

IMG_9020

Tack Connoisseur, MTR och alla andra sponsorer för en fantastisk fest

sponsorer

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan