Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vad händer i Värtan? Här får du koll

Stockholms nya stadsdel och det kommer bli fantastiskt

Häromveckan var jag inbjuden av Erwik Communication på ett lunchevent på Eatery Värtahamnen (vilket grymt ställe, men mer snart om det). Där fick vi träffa Kristina Alvendal och Stadsutvecklarna i Värtahamnen.

Kristina informerade oss om alla otroligt spännande sakerna som är på väg att ta form i det snart före detta tråkiga och industriområdet. Det kommer växa fram en helt ny stadsdel nära vattnet med 5000 nya boenden, arbetsplatser, handel, restauranger och nöjen. Vi kommer med andra ord få ytterligare en stadsdel att räkna med i Stockholm.

Strandpromenaden och brygghänget kommer vara en av delarna i det nya området. Restauranger, nöjen och shopping en annan. Boenden, skolor och nya arbetsmöjligheter en tredje.
Jag ser så fram emot vad som mer kommer öppna upp och jag själv blev sugen på att titta på alternativa boenden i området. Tänkt om det kanske skulle kunna finnas Stockholms första inomhushall för hundträning. Då hade jag inte tvekat en sekund på att byta min 130 kvadratare i Vasastan till Värtahamnen.
Titta gärna in på deras hemsida www.vartahamnen.com
Lunchen hölls som skrivits på Eatary Värtahamnen som är en av de första restaurangerna att etablera sig i området.
Jag fullkomligt älskade maten som Aleksander Enqvist och hans team hade fixat till oss.
Vi blev bjudna på en perfekt stekt anka med tillbehör som var magiska och till det en sallad. Lunchen avslutades med kaffe och magiska bakverk. Jag kommer mer än gärna inta mina luncher här när jag är i närheten.
Aleksander
Vårt mysiga chambre separee
Jag hade härligt sällskap av Therése Neaimé, Pernilla Pramberg, Zinat Pirzadeh, Atooni Al-Adhami, Maria Ahlberg och såklart Alexander Erwik

Lämna ett svar

Till startsidan