Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vänner man inte träffar

Riktigt nära vänner!

Jag har ganska mycket vänner och bekanta men det är bara några som är mina allra närmsta vänner. Vissa träffar jag ofta, några träffar jag ibland och tre stycken alldeles för sällan.

En av mina finaste äldsta vänner som jag har från Örebrtiden går just nu igenom något som man inte själv ens kan sätta sig in i. Får se om jag kan berätta deras historia vid ett senare tillfälle just nu är dom mitt uppe i det och jag har inte ens fått möjligheten att finnas där på riktigt utan bara via Facebook.

Sen har jag en annan vän som jag träffar kanske max en gång om året men hon finns alltid vid min sida lika som att jag finns vid hennes sida. Hon är den som gjorde ett val för många herrans år sen som gjorde att hon för alltid kommer finnas som en av dom viktigaste i mitt liv.

Sist men inte minst har jag hon som jag träffade häromkvällen. Vi ses kanske 2 gånger per år trots att hon faktiskt bor i Sthlm till skillnad för dom andra två. Men när vi ses så tar vi bara vid där vi var sist och går igenom allt som hänt. Så ni förstår ju att det tar lite tid dom gångerna vi ses.

Vi åt iallafall middag på Supper och i väntan på bord tog vi en fantastisk drink i baren.

Det roliga är att alla dessa tre är helt olika liksom dom är helt olik mig med men det är helt fantastiskt och dom ligger mig varmt om hjärtat.

Jag älskar att umgås med dom som står mig nära!

12735761_10153853760726070_198009824_n

Lämna ett svar

Till startsidan