Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Var får man egentligen skämta om?

Emma
Jag var på stand up i Globen

Finns det något tak när det gäller vad man får skämta om i en stand up? Ja det kan man tycka men inte när det gäller Ricky Gervais. Fast han gör det på ett sätt så det blir ok.

Han har dessutom i grund och botten grymt bra värderingar vilket gör att han skämtar om saker och ting på ett speciellt sätt som dom allra flesta inte klarar av. Det är svårt att förklara.

Du måste helt enkelt lyssna på honom för att förstå.

Jag fick upp ögonen ordentligt för honom i en serie som heter “En idiot på resa” och numera följer jag honom på Facebook och ser jag att han är med i nåt som går på tv kommer jag zappa in på den kanalen.

Att han sen brinner för människans bästa vän hunden och gör otroligt mycket för hundar som far illa och står upp för deras rättigheter gör att jag gillar honom ännu mer. Bl.a. har han samlat in massa namnunderskrifter (jag skrev på) för att stoppa den hemska festivalen i Kina där 10 000 tals hundar (många stulna hudar med sina halsband på) plågas till en långsam död och sen äts upp. Hundarna flås levande, man skär av öron på levande hundar och plågar dom i tron om att köttet ska bli bättre. Vet att det stod i var och varannan tidning om hans ställningstagande i just denna fråga.

Ricky Gervais och en show jag hittade på YouTube från 2016

Lämna ett svar

Till startsidan