Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vart hittar jag presenter till mitt gudbarn och kompisars barn?

Jag älskar att köpa presenter

Min dotter har ju blivit stor och det hindrar ju såklart inte att jag köper presenter till henne. Men jag älskar även att köpa presenter till mina kompisars barn och såklart mitt alldeles egna lilla gudbarn Isabelle. Vart hittar jag presenter då?

Det beror lite på men jag gillar ju kvalitet och det har lett mig till en sida som heter Kids-World. Där jag hittat massa roliga saker. Ja eller man hittar typ allt som har med barn och ungdomar att göra på sidan.

Vad kan kläder, skor, sportutrustning, inredning och leksaker. Plus tillbehör och utrustning innebära?

Vad sägs om kläder, skor, sportutrustning, inredning och leksaker. Men det tar inte slut där utan klickar du på länken tillbehör finner du en uppsjö av saker man kan tänkas behöva. saker som cykelhjälmar, nappar, håaraccessoarer, sängkläder, väskor och varför inte myggnät. Myggnät är ju nåt jag hoppas att man måste ha snart för nu saknar jag svenska sommaren galet mycket.

Du hittar även en rubrik som heter utrustning och vad hittar man där? Jo bra saker som babynest, barnvagnsmobiler, bärselar och bärsjalar, hygienprodukter eller varför inte nya matlådor till vårens utflykter.

Barnrumsdekorationer

Jag har tittat på dekorationer och blev helt kär i denna Boyhood Ballonhund – Ballong D’og. Den är en träfigur som är gjord i mörk, massiv ek

Sen kan väl ingen motstå en liten lampa utformad som en astronaut. Lampan kommer från A Little Lovely Company och finns i vit och silver. Men även vitt och blått. Jag tycker det är en praktisk och jättefin nattlampa.Den har en smart timerfunktion, vilket gör att den släcks automatiskt efter 15 minuter.

Utöver dom två ovan så är dessa även några favoriter. Förvaring som  påminner om modet när jag var kid. Men förutom att jag tycker att den är supertrendig så är den även smart då barnen ser exakt vad som finns i ock slipper rota runt i olika lådor.

Ett tält kan förgylla vilket barnrum som helst. Sen tror jag ingen kan se tillbaka på sin barndom och säga att dom aldrig byggde kojor hemma eller hade små krypin. Att då ha ett snyggt sådant är ju såklart ett stort plus

Min guddotter fyller 2 år den 12 maj. Jag har sagt till Linda och Diego (Isabelles föräldrar och mina vänner. Linda är en av mina bästa vänner) att innan hon är tillräckligt gammal att först presenter kommer jag lägga alla dom pengarna på hennes och systern Emmas Isk konto som jag startat till dom. Men självklart kommer jag aldrig tomhänt utan någon present blir det såklart ändå.

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan