Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vet du hur många det finns?

Sponsrat inlägg
Elavtaldirekt.se

Det finns över 150 olika elhandelsbolag

Att betala för mycket för saker och tjänster är aldrig kul, men att betala för mycket för el måste väl ändå vara något av det tråkigaste. Iallafall tycker jag det.

Därför är det ju bra att det finns en tjänst som kan jämföra alla olika bolag på marknaden så jag kan få det allra bästa för just mig. För det finns ju såklart inte ett avtal som passar alla. Förutom att elhandelsbolagen erbjuder olika avtalstyper, finns det också olika rabatter och villkor. Därav att det är bra eller idag nästa ett måste att jämföra elbolagen mot varandra.

Studion vinner vi garanterat på att kolla upp elavtal med alla lampor, haha

INGET MAN GÖR SJÄLV – Elavtaldirekt.se GÖR DET ÅT DIG OCH MIG

Men det är ju givetvis inget man kan sitta och syssla med själv iallafall inte om man vill hitta på andra saker på dagarna. Därför är det bra att tjänsten Elavtaldirekt.se finns. För dom gör nämligen jobbet åt dig. Dom är en nylanserad tjänst just att jämföra alla elhandelsbolag åt dig. Detta betyder att deras jobb är att göra valet lätt för dig och mig.

Faktorer som dom tar i beaktning när dom jämför bolagen, är saker som lågt påslag, nykundsrabatt, miljömärkt el, kundnöjdhet och bra villkor. Ja i princip dom sakerna som man är intresserad av att veta.

Vad skulle du göra med en lax extra?

Jag skulle såklart lägga dom på mina hundar. En extra hundkurs eller nått snyggt halsband. För visste du att det finns en energimarknadsinspektion? Jag hade ingen aning.

Men dom har räknat ut att vi användare av el kan spara i snitt mellan 400-1 400 kr, lite beroende på vilken förbrukning man har sen innan. Vi kan spara detta genom att jämföra och byta till ett bolag som passar oss bättre.

Så nu är det bara att gå in och hitta den billigaste elen på Elavtaldirekt.se, så kan du tacka mig sen när du har mer pengar i fickan.

Lämna ett svar

Till startsidan